[layerslider id=”20″ /]

Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Ik heb mij ingeschreven wanneer ontvang ik mijn welkomstkorting

Wanneer u zich heeft aangemeld via één van de aangesloten verenigingen of via Welkomglasvezel (verenigingsactie) bij Delta of Caiway dan ontvangt u van de provider de € 25,- op het moment dat de 35% van het aantal aanmeldingen bij Deltafiber is behaald.

Wanneer u zich heeft ingeschreven via welkomglasvezel bij Delta, Caiway (niet via de verenigingsactie pagina) of Online.nl als internetprovider dan krijgt u van Computerservice Flakkee een Kaspersky Internet Security (1 gebruiker 1 jaar) licentie t.w.v. € 49,99 binnen 30 dagen nadat er vanuit Deltafiber groenlicht is gegeven dat er wordt overgegaan tot aanleg glasvezel. Deze activatiecode zal per email worden verzonden door Computerservice Flakkee naar het e-mail adres waarop u bent aangemeld bij de betreffende internet provider.

2021-03-13T07:33:26+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!