[layerslider id=”20″ /]

Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Ik wil wel glasvezel maar wat gebeurd er als ik verhuis?

Vraag:
Als ik mij inschrijf voor glasvezel internet en ik verhuis naar een ander adres binnen het glasvezel gebied kan ik mijn abonnement meenemen?

Antwoord:
Mocht de nieuwe woning beschikken over een glasvezel aansluiting kunt u uw glasvezel abonnement meenemen naar het nieuwe adres! Mocht hier nog geen glasvezel verbinding liggen kunt u contact op te nemen met Deltafibernetwerk met de vraag of zij u ook kunnen aansluiten op uw nieuwe adres, anders wordt het abonnement kosteloos stopgezet bij de glasvezel aanbieder van uw “oude adres”.
Welkomglasvezel adviseert u hier graag verder in!

2021-03-31T19:46:36+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!