[layerslider id=”20″ /]

Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Kan ik met glasvezel wel Formule 1 blijven kijken nu de rechten vanaf 2022 niet meer bij Ziggo Sport (select) zijn ?

Voor veel Formule 1 Max Verstappen liefhebbers was het even slikken, maar vanaf 2022 zal Ziggo na 9 jaar geen Formule 1 meer uitzenden via (Ziggo Sport Select). Een Zweedse maatschappij heeft deze Formule 1 rechten opgekocht.

Deze Zweedse partij is een grote speler in Scandinavië. Je kunt hun zenders vinden op de Zweedse kabel, maar ze zetten vooral in op streamingdiensten zoals Viaplay en Viafree. Blijkbaar willen ze ook hier voet aan de grond krijgen, en dat doen ze dus door de Formule 1-rechten binnen te halen. Volgens Chris Woerts had Ziggo graag het recht behouden om Max Verstappen uit te zenden, maar heeft de Nordic Entertainment Group simpelweg een beter bod gedaan.

Wat betekend dat voor u ?

Voor Formule 1 fans op Goeree-Overflakkee: Wil je in het komende seizoen de races goed streamen en live bekijken? Kies dan voor een stabiel en razendsnel internet met glasvezel. Maak een afspraak voor een persoonlijk advies.
We kijken graag met je mee welke provider het beste bij jouw situatie past.

Je kan je vanaf nu aanmelden voor een jaarabonnement bij Viaplay voor 99 euro per jaar.
Dit komt neer op 8,25 euro per maand.
Het jaarabonnement is daarmee goedkoper dan bij KPN (147,88 euro) en Ziggo (127,92 euro).
Klik HIER om direct gebruik te maken van deze aanbieding.
Deze actie verloopt op 28 februari 2022

2022-02-03T18:01:07+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!