[layerslider id=”20″ /]

Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Voor hulp behoevende mensen wordt stabiel internet steeds belangrijker

Gelukkig worden we ook allemaal steeds ouder en willen we langer thuisblijven wonen!
Omdat we op een steeds latere leeftijd naar een verzorgingstehuis gaan en zorg steeds duurder wordt wordt er meer en meer ingezet op z.g.n. e-health. Dat zorgt er bijvoorbeeld voor dat er vanaf afstand een bloeddruk kan worden opgemeten zonder dat daar iemand voor langs moet komen. Ook zal het steeds meer als een communicatiemiddel worden ingezet om de zorgkosten zo laag mogelijk te houden. Hiervoor gaat het niet speciaal om de hoge bandbreedte die deze applicaties nodig hebben maar om de stabiliteit van de verbinding. Glasvezel is bewezen een veel stabielere techniek te zijn waardoor u nu al voorbereid bent op de zorg van morgen!

2021-03-30T19:14:15+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!