Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Waarom heb ik een hoge upload snelheid nodig?

Tegenwoordig wordt er steeds meer gebruik gemaakt van bijvoorbeeld een netwerk hardeschijf (nasdrive) waarin je lokaal jouw spullen thuis opslaat en onderweg kan bereiken.
Hiervoor worden de gegevens van de NAS drive geüpload / gestreamd naar jou apparaat waarmee je onderweg bent. Via het ADSL netwerk of kabel internet netwerk is de upload snelheid heel erg beperkt waardoor er vertragingen kunnen optreden. Een snelle upload snelheid is ook erg van belang bij het streamen van camera beveiligingsbeelden.

2021-03-30T19:12:24+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!