[layerslider id=”20″ /]

Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Waarom zal ik overstappen?

Van bewoners in de dorpskernen krijgen wij vaak de vraag:  “Waarom zal ik overstappen waar op dit moment mijn snelheid toereikend is?”  Dat klopt helemaal nu KPN ongeveer 4 jaar geleden in Achthuizen er mede dankzij Computerservice Flakkee de telefooncentrale een upgrade heeft gehad om een hogere snelheid tot +- 110Mbit download te kunnen aanbieden.  Ditzelfde heeft ook plaats gevonden in andere dorpskernen waardoor de noodzaak in een overstap naar glasvezel minder hoog lijkt te liggen.

Begrijpelijk uiteraard! Maar niets is minder waar!

Een van de limieten waar u tegenaan gaat lopen met uw huidige verbinding is.

Tegenwoordig willen we steeds meer en kunnen we steeds meer zoals bijvoorbeeld Netflix of andere streamingsdiensten kijken op een hoge kwaliteit. Zodra deze streamingdiensten een nog hogere kwaliteit 8K of wellicht 16K gaan streamen en je wenst dit op diverse televisies binnenhuis kan je al tegen een limiet lopen. Zeker wanneer meerdere bewoners van het dorp die op dezelfde “ADSL” centrale staan aangesloten ook wat streamen op hoge kwaliteit. Hier gaat het fout en zullen  de films die je probeert af te spelen kunnen gaan haperen of terug worden gezet op een lagere kwaliteit omdat de snelheid die je hebt niet toereikend meer is.

2021-03-30T19:40:06+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!