[layerslider id=”20″ /]

Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Wat gebeurd er met mijn email adres wanneer ik overstap naar glasvezel?

Wanneer u gebruik maakt van bijvoorbeeld @gmail.com of @hotmail.com of een e-email adres wat niet aan een provider gekoppeld zit veranderd er niets voor u. Wanneer u een email adres heeft van bijvoorbeeld @kpnplanet.nl biedt KPN tot 6 maanden gratis gebruik van het email adres aan nadat u bent overgestapt op glasvezel. In deze periode kunt u uw contacten op de hoogte brengen van uw nieuwe email adres. Mocht u wensen het email adres van @kpnplanet.nl te behouden dan kan dat via KPN waar zij hiervoor € 7,50 in rekening brengen. Welkomglasvezel helpt u graag met het aanmaken van een provider onafhankelijk email adres zodat u zorgeloos kunt overschakelen naar glasvezel.

2021-03-13T07:24:10+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!