Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

Steun je sportvereniging met je inschrijving

Met een glasvezelabonnement kun je ook jouw sportclub steunen! Meld jij je aan via een deelnemende club, dan ontvangt de vereniging €50,- en jijzelf €25,-. Voorwaarde is wel dat het benodigde deelnamepercentage van 35% behaald wordt vóór 12 mei 2021.

Clubactie van Caiway en DELTA
De telecomaanbieders Caiway en DELTA hebben een clubactie opgezet. Met deze actie steun je met jouw aanmelding ook jouw club. Het brengt bij je sportvereniging extra geld in het laatje. En tijdens deze coronaperiode kunnen zij dat natuurlijk goed gebruiken!

Aanmelden
Hieronder vind je een overzicht van deelnemende verenigingen. Let op: om deel te nemen aan deze actie en je club te steunen, moet je je aanmelden via de betreffende club. Je ontvangt dan €25,- op jouw rekening. De vereniging krijgt voor iedere aanmelding €50,- voor de clubkas.

De deelnemende verenigingen zijn:

Klik op je vereniging en meldt je aan!

2021-05-01T08:21:00+01:00