Viaplay op kanaal 200 bij Delta!

De nieuwe streamingdienst Viaplay is met korting beschikbaar voor alle klanten van DELTA en Caiway met een internetabonnement. Hiervoor hebben DELTA Fiber en Viaplay een meerjarige overeenkomst gesloten. Vanaf maart komt de nieuwe streamingdienst beschikbaar waar onder meer het nieuwe Formule 1-seizoen live te zien is. Klanten van DELTA en Caiway krijgen maandelijks 1 euro korting op de standaardprijs van een Viaplay-abonnement. Daarmee betalen ze in de introductieperiode 8,99 euro en vanaf 1 augustus 12,99 euro per maand.

Kijken op je favoriete scherm

Het kijken naar Viaplay kan vanaf maart via je favoriete streaming-apparaten, zoals smart-tv, Google Chromecast, Apple TV, computer, smartphone en tablet. Naast live sporten zoals Formule 1, PDC Darts, de Duitse Bundesliga en vanaf augustus de Engelse Premier League zijn met Viaplay ook tal van series, films en kinderprogramma’s te zien.

De Formule 1-wedstrijden zijn in het weekend op zaterdag en zondag ook tijdelijk te zien via een traditioneel tv-kanaal. Zo kunnen klanten op een makkelijke manier via kanaal 200 de wedstrijden op het grote scherm blijven volgen. Het tv-kanaal is alleen beschikbaar voor klanten die via DELTA of Caiway een abonnement op Viaplay nemen.

Viaplay activeren

Het aanvragen van een abonnement op Viaplay kan vanaf begin maart makkelijk via MijnDELTA en Mijn Caiway. Nieuwe klanten kunnen Viaplay ook meebestellen bij een nieuw internetabonnement. De kosten voor internet, tv en Viaplay staan dan overzichtelijk op één factuur. Viaplay is maandelijks opzegbaar. Meer informatie over de samenwerking met Viaplay is terug te vinden op delta.nl/viaplay en caiway.nl/viaplay.

Woont u in het gebied waar Deltafiber al actief is maar heeft u nog geen aansluiting?
Klik hier om u aan te melden.

Mocht u niet in het glasvezelgebied van Delta of Caiway zitten en ook formule1 wensen te kijken.
Via onderstaande link kunt u ViaPlay 1 jaar lang ontvangen voor maar € 99,-
Deze aanbieding van Viaplay is HIER te vinden en verloopt op 28 februari 2022

2022-02-11T16:19:36+01:00

Deel deze actie onder jouw vrienden!