Het allersnelste internet
Altijd stabiel

Internet met de snelheid van het licht.
Dat is glasvezel. Door een gegarandeerde snelheid gaat het up- en downloaden van grote bestanden niet alleen even snel, maar ook razendsnel. Zonder haperingen of eindeloos bufferen.

Gamen zonder haperen!

Online gamen doe je het beste met glasvezel internet, want hiermee heb je een super stabiele verbinding die hele hoge snelheden aankan. Dit betekent een snelle responstijd en géén vertragingen meer in je spel! Even een nieuw spel downloaden? Ook zo gepiept.

Uitermate geschikt voor thuiswerkende gezinnen

Nu wij steeds meer vergen van onze internet verbinding, de kids willen gamen zonder lag, mama kijkt met haar dochter de laatste serie in 4k op Netflix en papa is aan het thuiswerken en moet grote bestanden uploaden met glasvezel is dit geen enkel probleem en is de meest geschikte oplossing voor thuiswerken.

Klaar voor de toekomst

Supersnel en stabiel internet

Kies uw eigen aanbieder

VVV cadeaukaart verloot actie

Computerservice Flakkee bestaat dit jaar 15 jaar en dat vieren wij met jullie!

Welkomglasvezel.nl biedt iedereen die zich heeft aangemeld in 2021 via welkomglasvezel.nl of via de verenigingsactie de mogelijkheid aan om deel te nemen aan de verloting van de VVV cadeaukaarten.
Het totaal bedrag van deze te verloten VVV cadeaukaarten bedraagt € 300,- en wordt verloot onder de mensen die zich hebben aangemeld. Mocht u zich al eerder hebben aangemeld via de verenigingsactie en wenst u kans te maken op één van deze VVV cadeaukaarten vul dan het formulier in

VVV cadeaukaart actie

2021-03-16T18:41:43+01:00